Φαίη Χρονοπούλου

Dance Instructor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Φαίη Χρονοπούλου μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι φοιτήτρια στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Η πρώτη της επαφή με το χορό, την κίνηση και τη μουσική υπήρξε μόλις στην ηλικία των δύο ετών, που συμμετείχε σε γυμναστικές επιδείξεις ρυθμικής. Από τότε έχει ασχοληθεί με Ρυθμική Γυμναστική, Ενόργανη Γυμναστική, Μπαλέτο (RAD-Ρώσικο), Σύγχρονο, Μοντέρνο (ISTD), Musical Theatre, Jazz, Latin, Κλακέτες, Hip-Hop, Locking, Breaking, Popping, House Dance, Waacking, Voguing, Krumping, Dancehall, Commercial. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει μαθήματα μουσικής προπαίδειας, αρμόνιου, πιάνου, κιθάρας και φωνητικής (μέλος της νεανικής χορωδίας: Ellie’s Voices ” Μελωδοί” ).

Σήμερα είναι κάτοχος διπλωμάτων μοντέρνου χορού (ISTD Modern) και κλασικού (RAD), καθώς επίσης διαθέτει βεβαιώσεις παρακολούθησης σεμιναρίων από πολλά διαφορετικά street styles. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με την χοροθεραπεία και το ψυχόδραμα σε εξίσου σεμιναριακό επίπεδο. Είναι μέλος των ομάδων “ADAGIO CREW JUNIORS”, “ADAGIO TUNES”, “ADAGIO NEW GENERATION”, “ADAGIO LEGEND”, “ADAGIO FAMILY”, “LOCK ‘N’ ROLL CREW”, “KIDS OF ALEGEND”, “LOCKING STONES”, με τις οποίες έχει συμμετάσχει και διακριθεί τόσο σε πανελλήνιους, όσο και σε βαλκανικούς και παγκόσμιους street style διαγωνισμούς, όπως τον Bounce και τον HipHop International.

Το 2018 συμμετείχε με τους LOCK ‘N’ ROLL CREW στο τηλεοπτικό show “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”, που κατάφεραν να φτάσουν και στα finals. Έχει γράψει σε πληθώρα vodeio clips και σε μερικές ερασιτεχνικές ταινίες μικρού μήκους. Το πάθος της και η ζωή της είναι ο χορός και αυτό είναι άλλωστε που προσπαθεί να μεταδώσει και στους μαθητές της, την τρελή αγάπη για το χορό.

Leave a Reply