Χαρά Βερβέρη

Dance Instructor

Γεννημένη στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας και μεγαλωμένη στο νησί της Λέσβου, η Χαρά Βερβέρη άρχισε να παρουσιάζει από μικρή ηλικία ενδιαφέρον για τις τέχνες όπως είναι ο χορός ενώ παράλληλα ήταν ευαισθητοποιημένη με την προσχολική αλλά και γενικότερα με την παιδική ηλικία. Έτσι στην ηλικία των 19 αποφασίζει να μετακομίσει στην Αθήνα για να σπουδάσει βοηθός Βρεφονηπιοκόμου που είναι και το επάγγελμα που ασκεί μέχρι και σήμερα.

Με το χορό ξεκίνησε στην ηλικία των 14 γνωρίζοντας έναν καινούριο κόσμο. Έναν κόσμο φτιαγμένο για εκείνη. Έτσι γνώρισε την κουλτούρα του Hip Hop αλλά και όλων των street dance styles. Hip–Hop, Locking, Popping, House Dance, Waacking, Voguing, Krumping και Dancehall  είναι κάποια από τα είδη street dance που έχει διδαχθεί. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει μαθήματα Contemporary, Jazz και Latin χορών.

Καθώς μεγάλωνε αποφάσισε ότι αυτόν τον κόσμο ήθελε να τον κάνει καθημερινότητά της ,έτσι αποφάσισε να το κάνει και επάγγελμα. Ετσι παρακολούθησε πολλά σεμινάρια απο καταξιωμένους δασκάλους απο Ελλάδα και εξωτερικό (Hip–Hop, Locking, Popping, House Dance, Waacking, Voguing, Krumping, Dancehall), σεμινάρια μουσικοκινητικής αγωγής, πρώτων βοηθειών για χορευτές και μαθήματα φωνητικής.

Επίσης είναι κάτοχος διπλωμάτων μοντέρνου χορού του Αγγλικού συστήματος ISTD καθώς και του διπλώματος yoga instructor.
Είναι μέλος της ομάδας¨ ADAGIO¨ και ¨LOCK AND ROLL CREW¨ με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε Πανελλήνιους αγώνες  χορού.

Έχει χορογραφίσει  παραστάσεις χορού  και έχει συμμετάσχει και η ίδια. Έχει διδάξει σε σχολές χορού στη Λέσβο αλλά και στην Αθήνα όπου βρίσκεται και σήμερα.

Σήμερα ζεί στην πόλη της Αθήνας  και μεταφέρει τις γνώσεις της σε μικρούς και μεγάλους  από τα είδη που κέρδισαν την ίδια περισσότερο, τα οποία είναι το Hip Hop και το Locking ενώ παράλληλα δεν σταματάει να εμπλουτίζει της γνώσεις της και να εξελίσσεται και η ίδια !!!